Private Banking Business Intelligence, Monitoring

Értékrendünk és munkafolyamataink szerves része, hogy mind kivitelezésben, mind a megvalósításban lehetőleg nemzetközi szintű anyagokkal, és állandó, önálló szakmai véleménnyel rukkoljunk elő.

A nemzetközi tanácsadó cégek az egész világra érvényes, sztenderd módszerek alapján dolgoznak: ez sokszor azt jelenti, hogy adott piac minden szereplőjének elküldenek egy rendkívül részletes, minden területre kiterjedő kérdőívet, és a kapott válaszokból statisztikai módszerekkel rajzolnak egy összképet az adott piac állapotáról. Több módszert és formát kipróbáltunk, hogy a hazai szolgáltatók a tanulmányainkban egyszerre kaphassanak körültekintő és prudens képet a működési környezetről, versenytársaikról.

Végül évek alatt egy lokális együttműködési forma mellett tettük le a voksunkat. Kiterjedt, jól működő kapcsolati hálót építettünk ki körültekintően Magyarországon a piac minden szereplőjének képviselőivel, döntéshozóival.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy az elmúlt években olyan mennyiségű komplex tudás halmozódott fel a Blochampsnál, hogy gyakorlatilag minden privátbanki részterületen van rálátásunk arra, hogy melyek a legjobb gyakorlatok és módszerek. Referenciáink és szolgáltatási értékrendünk lehet az alapja annak, hogy a privátbanki szolgált tók évről-évre megbízzanak bennünk, és hiteles forrásnak tekintsék munkáinkat. Reméljük, vállaljuk, ígérjük, hogy ezt a mentalitást ugyanezeken az alapokon folytatjuk tovább és lokális tudásközpontként igyekszünk sokszor meglepően markáns, nem megszokott véleményformálással jelentkezni időről-időre.

Hírlevél