Vállalati treasury referenciák

Az Általános Keretszerződést aláíró partnereink, a Társaság regisztrált Ügyfeleiként személyes megbeszéléseken, valamint a " Blochamps Hírleveleken" keresztül folyamatos, díjmentes tájékoztatást kapnak a Blochamps Capital Kft. közreműködésével folyó befektetési projektekben való részvételi lehetőségekről, vagy az azokkal összefüggő javaslatokról.


Vezető nehézipari exportőr Megbízó részére a Társaság éves megállapodás keretében vállalati treasury üzletviteli tanácsadói szolgáltatásokkal állt rendelkezésre. A vállalati treasury üzletviteli tanácsadás magában foglalja a Megbízó vállalati treasury tevékenységének professzionális kialakítását, adminisztratív módon felügyelve a banki kapcsolattartást, üzletviteli javaslatokkal támogatva folyamatos működését.


A Blochamps Capital Kft. éves üzletviteli tanácsadói szolgáltatás keretében amerikai üzleti Partnere számára szakértői konzultációkon elemezte a hazai és regionális gazdaságpolitikai és ingatlanpiaci környezetet, folyamatosan értékelte a magyar és az aktuális közép-európai gazdasági helyzetet, kilátásokat.


A Társaság a hazai devizapiacon, az egyik legjelentősebb aktivitással bíró külföldi vagyonkezelő és befektető társaság részére állandó pénzügyi befektetői és pénzpiaci konzultációval áll folyamatos megbízással rendelkezésre.


A Blochamps Capital Kft. a hazai piacon elismert informatikai részvénytársaság megtisztelő felkérésének eleget téve - a Zrt. online portfoliókezelő rendszerének potenciális felhasználók részére történő bemutatása alkalmából megrendezett szakmai nap keretében - 2007. októberében a hazai és a nemzetközi private banking üzletág múltjáról, jelenéről és jövőjéről tartott előadást a Hotel Intercontinental szálloda konferenciatermében.


A Blochamps Capital Kft. befektetői csoportok számára 2002 óta működik közre alkalmi devizapiaci szaktanfolyamok, konzultációk szervezésében.


A Társaság szakértőként véleményezi és tanácsokkal segíti a pénzügyi hatásokat elemző gazdasági cikkeket a magyar piacon meghatározó, az üzleti élettel foglalkozó sajtóorgánumok számára. A Társaság vezetői a hazai gazdasági sajtóban 1998 óta - Bank & Tőzsde, Napi Gazdaság, Népszabadság, Forbes, Magyar Nemzet, HVG, Figyelő, Haszon Magazin, Manager Magazin, G7, Világgazdaság, Financial Times, Bloomberg, Mfor, PortfolioHU, Reuters - rendszeresen tesznek eleget szakértői felkéréseknek, konzultációknak, amelyek nyomán számos publikáció, gazdasági összeállítás jelent meg munkatársaink közreműködésével.


Devizakockázati, devizafedezeti üzletviteli tanácsadói konzultáció keretében, a Társaság szakmai támogatást nyújtott hazai, korábban tőzsdei műanyagipari vállalatcsoport számára.


A Blochamps Capital Kft. értékpapír ügynökség számára éves megállapodás alapján, corporate finance üzletviteli tanácsadói szolgáltatások keretében szakmai segítséget nyújtott kockázati tőke projekteket illetően, valamint a Társaság ügyfélkapcsolati együttműködést kötött a Megbízóval.


4 milliárd forint forgalmú ruhaexportőr vállalat megbízásából a Társaság éves "Pénzpiaci Tanácsadói" keret-megállapodás alapján, vállalati treasury üzletviteli javaslatokkal támogatta a Megbízót.


A Blochamps Capital Kft. a Megbízó felkérése alapján szakmailag véleményezte egy több milliárd forint értékű zöldmezős kulturális beruházás tőkebevonási lehetőségeit, befektetési és együttműködési ajánlatot készített az üzleti Partner részére.


A Blochamps Capital Kft. egyes Megbízói részére 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban, 2007-ben, 2008-ban, majd 2010-ben, 2012-ben és 2016-ban is átfogó ingatlanpiaci jelentésben részletezte a hazai ingatlanpiac helyzetét. A Társaság a tanulmányban vizsgálta az ingatlanválasztás szempontjait, az eltérő lakástámogatásokat, banki hiteleket, valamint bemutatta a szektor különböző elemeit az új és használt lakáspiactól az ipariparkok piacáig.


A Blochamps Capital Kft. 2006-ban és 2007-ben üzletviteli tanácsadói támogatást nyújtott hazai ötcsillagos hotel részére a szállodakomplexum finanszírozási, árfolyamkockázat kezelési rendszerének, működési struktúrájának optimalizálására vonatkozó komplex Tanulmány elkészítésével.


Hazai gyógyszergyártó társaság megbízásából, a Blochamps Capital Kft. szakértőként működött közre a cég számára marketing, PR referencia film elkészítésében projektmenedzserként.


Piacvezető autókölcsönző cég részére, a Társaság szakmai segítséget nyújtott pénzügyi, stratégiai befektetői tárgyalások előkészítésében.


A világon piacvezető szoftverfejlesztő cég magyarországi leányvállalatának megbízásából, a Blochamps Capital Kft. üzletviteli tanácsadói konzultációk keretében vizsgálta az EUGA projekt hazai megvalósíthatóságát.


Az egyik legpatinásabb hazai sportegyesület megbízásából a Társaság dolgozta ki a játékos-szerződések és a klub alvállalkozóival történő gazdasági együttműködés pénzügyi kereteit.


A Blochamps Capital Kft. éves keretszerződés alapján, pénzügyi üzletviteli tanácsadói szolgáltatások mellett, eseti jelleggel, ingatlan beruházásokhoz szükséges ingatlanpiaci felméréssel segítette Megbízója építőipari és bányászati vállalkozását.


Gazdasági jogra specializálódott Ügyvédi Iroda számára a Társaság vállalta stratégiai és pénzügyi terv elkészítését.


A Társaság a tulajdonosi struktúra megváltoztatásához szükséges vállalatértékelési szakvéleményt készített el külföldi befektető számára, angol nyelven a magyar piacon 1975 óta jelenlévő, japán mérőműszerek vezető forgalmazója megbízásából.


A Társaság egyedi megállapodások keretében állandó üzletviteli, pénzügyi tanácsadói szolgáltatásokkal támogat közterületen elhelyezett, fényreklám értékesítéssel, logisztikával, foglalkozó piacvezető Média-csoportot.


Magyarországi vezető gazdasági lapkiadó részvénytársaság részére a Társaság pénzügyi tanácsadást nyújtott tőkebevonási procedúrához, kockázati tőke befektetői tárgyalások menedzseléséhez.


A Blochamps Capital Kft. véleményezte a hazai piacon elismert informatikai részvénytársaság által kidolgozás alatt álló, fejlesztési stádiumban lévő online portfoliókezelő rendszer sajátosságait, funkcióit, részletezte a tapasztalatokat és az esetleges változtatásra vonatkozó javaslatokat.


A Blochamps Capital Kft. együttműködési megállapodás alapján a kereskedelmi szektorban aktív marketingvállalkozást, üzletviteli pénzügyi tanácsadói szolgáltatásokkal segíti.


A Blochamps Capital Kft. társtanácsadói minőségben üzletviteli tanácsadói szolgáltatásokkal segítette az energetikai szektorban meghatározó részvénytársaságot villamos, hő- és hidegenergia hasznosítására vonatkozó projekt megvalósításában, valamint szakmai segítséget nyújtott a cég finanszírozási ügyleteinek előkészítését illetően.


Internet portált működtető Kft. felkérése alapján a Társaság a Megbízó számára 50 millió forintos tőkebevonáshoz szükséges professzionális üzleti tervet készített és vállalta a tőkebevonási tárgyalások menedzselését.


A Blochamps Capital Kft. üzletviteli tanácsadói szolgáltatás keretében, szakmai támogatást nyújtott a legnépszerűbb hazai sportegyesület elnöki tisztségének elnyeréséhez szükséges kandidáló program kidolgozásában, üzletviteli kérdésekben a Társaság szakértőként segítette az elnökség munkáját.


A hazai piacon meghatározó zenei kiadó megbízásából a Társaság elkészítette a befektetői tárgyalások esetén használandó, a tőkebevonáshoz szükséges üzleti, stratégiai és pénzügyi terveket.


Belvárosi étteremkomplexum megbízásából a Blochamps Capital Kft. elkészítette a banki hitelrulírozó megállapodáshoz szükséges stratégiai tervet, valamint éves megállapodás alapján a Társaság üzletviteli, pénzügyi konzultációs szolgáltatásokkal állt a Megbízó rendelkezésére.


A Blochamps Capital Kft. üzletviteli tanácsadóként segítette egy 2,2 millió EUR értékű idegenforgalmi beruházás előkészítését.


Neves informatikai cég hazai privátbanki szolgáltatók által alkalmazott portfolió értékelő és reporting CRM/IT rendszerek fejlesztési lehetőségeit vette mikroszkóp alá a Társaság tanulmánya.


Vállalati kötvény megvalósíthatósági javaslatot, és kötvény kibocsátási koncepciótervet készített Társaságunk szállodaipari konzorcium részére 2010-ben.


A Blochamps Capital szakértői véleményezéseket készített 5 hazai ügyfél részére a határidős profitmaximalizált származékos derivatív ügyletek tárgyában 2009-ben jogorvoslati előkészítéshez.


A Blochamps Capital szakértői véleményezéseket készített 4 hazai ügyfél részére 2015 tavaszán a határidős származékos derivatív ügyletek tárgyában, vizsgálva a befektetési szolgáltatók számlakezelési gyakorlatát pénzügyi szakmai és jogi relációban egyaránt.


A Blochamps Capital szakértői véleményezéseket készített egy hazai ügyfél részére 2011-2012 során a határidős származékos derivatív ügyletek tárgyában, vizsgálva a banki szolgáltató számlakezelési gyakorlatát pénzügyi szakmai és jogi relációban egyaránt, jogi peres eljárás előkészítéséhez.


Tulajdonhányadok piaci árának meghatározása és vállalatértékelés tárgyában készített átfogó elemzést Társaságunk egy gasztronómiai szolgáltató vállalkozás részére 2009-ben.


Társaságunk tőkebevonáshoz vállalatértékelési és piaci ár meghatározási megbízásokat készített az alábbi években Megbízóinak: 2002, 2004, 2008, 2009, 2010, 2012


2006-ban hazai vállalatcsoportnak készített a Blochamps Capital cégalapítás és adózás Magyarországon és egyes külföldi államokban témája összefoglalót.


Hazai lapkiadó részére készített Társaságunk a működési struktúra optimalizálására vonatkozó átvilágítást, kontrolling összefoglalót 2005-ben.


Vállalati megbízónk részére 2004-ben és 2006-ban a magyarországi bankközi piac banki szolgáltatói által az OTC deviza ügyletekre alkalmazott üzleti kondíciók és alapletét követelmények elemzését készítettük el.


Hazai vezető nyomdaipari Társaság részére a Blochamps Capital Kft. üzletviteli tanácsadói szolgáltatások keretében szakmai pénzügyi tanácsadóként segítette a hazai privátbanki szektorban alkalmazandó, egy egyelőre Magyarországon egyedülálló, fejlett kommunikációs termék promotálását, bevezetését.

Hírlevél