Privátbankár képzéseink

Vállaltan vagyunk egyediek, a versenyben megtanultunk minőséget teremteni.

A Blochamps Capital Kft. örömmel fogadott el felkéréseket egyes hazai pénzügyi szolgáltatók privátbanki tanácsadóinak szakmai képzésére, melyre képzési programot indított el 2011-ben. A „Blochamps Private Banking Training Seminar” legfőbb célja a szakmai ismeretek felfrissítése, bővítése mellett a Társaságunk által követett klasszikus, nyugati értelemben vett privátbanki tanácsadói koncepció megismertetése.

Hiszünk benne, hogy speciális 1-4 napos, intenzív és interaktív szituációs játékokon alapuló képzéseink segítségére vannak partner üzletágainknak az elért sikerekben.

A Blochamps Capital a „Private Banking Soft Skill Training & Workshop” nap során az oktatási tananyag tartalom mellett aktív részvételt igénylő, szakmai példákon alapuló feladatok csoportos kidolgozását végzi el, melyet minden esetben a legjobb konkrét hazai gyakorlat bemutatásával zár le.

A privátbankárok részére és részvételével tartott szituációs gyakorlatok és prezentációk feldolgozásakor a legjellemzőbb hibákra adható sikeres válaszok összegyűjtése, praktikus tanácsok vázolása a Megbízó által delegált csoportok bevonásával történik.

Az ugyancsak egyedi fejlesztésű, nem csak a képzést, de az üzletági stratégiai tervezést is támogató termékünk, a három-négy alkalomból álló személyre és üzletágra igazított specifikus workshopunk, mely minden résztvevőnk számára személyre szabott vezetői coachinggal egészíthető ki. A képzés speciális volta egyrészt a rugalmas professzionalitásra, másrészt a Magyarországon csak Társaságunk által birtokolt adatbázisra és tudásra építkezik. Az elmúlt évek során hat szolgáltató több, mint 50 privátbankárának dedikált képzése alapján tekintjük sikeresnek szolgáltatásunkat.

A Blochamps Capital kulcsfontosságúnak tartja, hogy a „Blochamps Privátbanki Képzési Program” keretében, félévente frissülő aktuális gyakorlati képzésben részesítse az Ügyfél privátbanki munkatárs delegáltjait, s a referensek magasabb szintű piaci ismereteinek, valamint soft skill fegyvertárának elsajátítását célozza.

A Blochamps Privátbankári Képzési Program legfőbb céljai

Privátbankár képzéseink - ikon 1

A privátbankárok szektrospecifikus ismereteinek megerősítése, a képzésen elhangzó fejlesztési lehetőségek befogadása és implementálása a gyakorlati munka folyamán.

Privátbankár képzéseink - ikon 2

A személyes eszköztár bemutatása és gyakorlati fejlesztése (tárgyalástechnika, személyes fellépés, prezentáció, kapcsolattartási technikák).

Privátbankár képzéseink - ikon 3

Lehetséges ügyfélcsoportok ismertetése, ezen ügyfélcsoportokhoz kapcsolódó legsikeresebb ügyfélszerzési, ügyfélkezelési és megtartási folyamatok megismerése üzletági példák alapján.

Privátbankár képzéseink - ikon 4

Személyes tapasztalatok alapján a leghatékonyabb sales technikák, megoldások meghatározása, majd benchmarking típusú összevetése a hazai szereplők piaci teljesítményével.

Hírlevél