Privátbankár képzéseink

Vállaltan vagyunk egyediek, a versenyben megtanultunk minőséget teremteni.

image005

A Blochamps Capital Kft. mindig örömmel fogadott el felkéréseket egyes hazai pénzügyi szolgáltatók privátbanki tanácsadóinak szakmai képzésére, melyre képzési programot indított el 2011-ben. A „Blochamps Private Banking Training Seminar” legfőbb célja a szakmai ismeretek felfrissítése, bővítése mellett a Társaságunk által követett klasszikus, nyugati értelemben vett privátbanki tanácsadói koncepció megismertetése.

Idén már számos Partnerünk kért workshop együttműködést a nemzetközi és a hazai információk közös elemzéséhez, vizsgálva kik hogyan működnek, mik azok a „best practice-ek”, amik a digitalizáció és az AI újraalkotott világában működőképes megoldások lehetnek. Éves átlagban cca 40-45 nemzetközi tanulmányt elemzünk ki, megannyi saját hazai referencia mérés mellett a private banking és wealth management trendekről, folyamatokról. Ebben az évben arra fókuszáltunk, hogy ezek esszenciáit ügyfeleink felé a stratégia újratervezési és kommunikációs feladataik megoldásához gyorsan, koncentráltan transzformáljuk.

A Blochamps évek óta nagy gondot fordít a pénzügyi alapképzéseken felüli ismereteket bővítő, rugalmas és dinamikus tanácsadással konstruált egynapos, személyre szabott privátbanki workshop rendszerére. Meggyőződésünk, hogy a statikus, frontális, hosszú távú oktatás kora lejárt, az alacsony kamatkörnyezet pedig felértékelte a privátbankári képzettséget, tudást– erre is reagált a Blochamps, mikor privátbanki képzéseit szituációs játékokkal, értékesítési és pszichológiai helyzetgyakorlatokkal konstruálta meg. Az intenzív együttgondolkodás, a szektor horizontális és vertikális mélységeinek ismeretbővítése így intenzíven segíti a továbbképzés hatékonyságát. Tekintve, hogy várakozásunk szerint tartósan felértékelődik a valódi szaktudással rendelkező privátbankárok szerepe, hisszük, valódi segítséget tudunk nyújtani speciális, személyre szabott intenzív és interaktív képzéseinkkel számukra. Hiszünk benne, hogy speciális tudásunk és menülistánk unikumnak számító pontja, az egyedi, 1-3 napos, intenzív és interaktív szituációs játékokon alapuló képzéseink segítségére vannak partner üzletágainknak az elért sikerekben.

Nem csak a képzést, de az üzletági stratégiai tervezést is támogató termékünk a négy alkalomból álló személyre és üzletágra igazított specifikus workshopunk, mely minden résztvevőnk számára személyre szabott vezetői coachinggal egészíthető ki. A képzés speciális volta egyrészt a rugalmas professzionalitásra, másrészt a Magyarországon csak Társaságunk által birtokolt adatbázisra és tudásra építkezik. Az elmúlt évek során hat szolgáltató több, mint 50 privátbankárának dedikált képzése alapján tekintjük sikeresnek szolgáltatásunkat.

image006

A Társaság egyedi szolgáltatásainak körét bővíti a privátbanki ügyfelei számára havi rendszerességgel összeállított „Blochamps Private Banking Brainstorming Prezentáció” sorozat, amelyet a privátbanki partnerek üzletági vezetői és a senior privátbanki referensei számára vezető munkatársaink adnak elő. Az előadások a meghatározó hazai piaci folyamatokat foglalják össze, a változásokra reakcióként adható lehetséges válaszlépéseket tartalmazzák, valamint kitekintést nyújtanak a nemzetközi privátbanki piacra is. Ilyen típusú, havi rendszerességgel, vertikálisan és horizontálisan is széles körű szektor specifikus gyűjtés csupán Társaságunknál érhető el Magyarországon.

A Blochamps Capital Kft., mint a hazai privátbanki szegmens szakértő kutatója, 2004 óta képez adatbázist a hazai és a magyar ügyfélreferenssel rendelkező egyes külföldi privátbanki szolgáltatók legfontosabb privátbanki statisztikai adatait illetően. A Blochamps Private Banking Adatbázison” keresztül a Társaság célja, hogy objektív és tárgyilagos szemlélet mellett hitelt érdemlően publikáljon számadatokat a hazai és az egyes külföldön működő, magyar ügyfélreferenssel rendelkező privátbanki szolgáltatókra vonatkozóan. A szakmailag független alapokon nyugvó, a Blochamps Capital által auditált adatokat tartalmazó Adatbázist a hazai gazdasági sajtó és egyéb hazai tanácsadó/kutató társaságok is hagyományos viszonyítási alapnak tekintik és az Adatbázisban szerepeltetett információkat forrásként használják fel publikációikban.

Hírlevél