A Társaság bemutatása

A BloChamps Capital Kft. pénzügyi tanácsadó részlege 2001 végén kezdte meg működését, a cégcsoport azonban 1998 óta van jelen a pénzügyi szektorban, az alapítás óta üzletviteli tanácsadói szolgáltatásokat kínálva magán- és jogi személy ügyfelek számára.

A BloChamps Capital Kft. az alapításakor megfogalmazott alapelveket, üzleti ars poeticát megtartva igyekszik a magas szintű, szakmailag megalapozott, bizalmi partnerségen alapuló ügyfélkiszolgálást kialakítani a Megbízókkal való együttműködésekben. A Társaság, megbízásai során a privátbankári szellemiséget mind a kiszolgálásban, mind a személyre szabott, professzionális pénzügyi megoldásokban törekszik maradéktalanul alkalmazni és Ügyfelei szolgálatába állítani.

A Társaság tevékenységéhez elengedhetetlen megfelelő szakmai hátteret, az alapító tagok több éves közép- és felsővezetői pozícióban eltöltött banki-, valamint a számos, sikeresen teljesített tanácsadói megbízás tapasztalata garantálja. A BloChamps Capital Kft. tudatosan törekszik arra, hogy évről évre maximálisan eleget tegyen a növekvő számú szakmai felkérésnek, megbízásnak, ezért a Társaság a munkaerő állományt csak szigorú belső követelményrendszert alkalmazva, az organikus növekedést szem előtt tartva bővítette gazdasági, pénzügyi, jogi végzettséggel rendelkező szakemberekkel.

Az elmúlt évek üzleti tapasztalata alapján a BloChamps Capital Kft. a jelenleg alkalmazott üzleti struktúrát követve kíván továbbfejlődni, amely szerkezetben az alábbi három alappillér határozza meg a Társaság működését:

     - Határidős devizaárfolyam-biztosításra, devizapiaci befektetésekre vonatkozó
        üzletviteli tanácsadói szolgáltatások,

     - Vállalati treasury, corporate finance feladatok; üzleti, stratégiai tervekre vonatkozó eseti
        megbízások teljesítése kis-és középvállalkozások részére,

     - Privátbanki jellegű, vagyonstrukturálási üzletviteli tanácsadói szolgáltatások
        magánbefektetők részére.

A BloChamps Capital Kft. megfontolt üzletpolitikát igyekszik követni, mind az elvállalt feladatok, mind az Ügyfelek professzionális kiszolgálása tekintetében. A Társaság sikerességében a világos üzleti stratégia mellett kiemelt szerepet játszik a magas színvonalú szervezeti, vezetési kultúra, a vezetők és a munkatársak elkötelezettsége, motiváltsága.

A Társaság számos megtisztelő szakmai publikációra való felkérésnek tesz eleget. Megjelenéseinél a BloChamps Capital Kft. szakmai stábja objektív szakértőként, szakterületeink specialistájaként elemző jellegű cikkekben törekszik kifejteni álláspontját a hazai, szakmai sajtó napi-, heti-, valamint havilapjaiban.

Üzletpolitika

A Társaság üzletpolitikájának alapja az úgynevezett "private-banker" kifejezés klasszikus értelmezése, amely "magán/személyes bankárként, privátbankárként" ültethető át magyarra. A "private" kifejezés a latin "privatus" szóból ered, jelentése összetett: egyrészt jelenti a magánéletet, az egyén belső zárt világát, másrészt a titoktartást, a bizalmas légkört.Az említett fogalmak hűen tükrözik a privátbanki szolgáltatás lényegét: a nagyfokú bizalmon, diszkréción alapuló, az egyéni igényekhez maximális mértékben igazodó, személyre szabott kiszolgálást.

A BloChamps Capital Kft. az évek során megszerzett üzleti tapasztalatok felhasználásával, a Megbízói igényeket elvárásokat teljes mértékben szem előtt tartó szolgáltatásokkal igyekszik az Ügyfelek rendelkezésére állni, hozzájárulni a private-banking kifejezés érdemi tartalommal való megtöltéséhez.

A privátbanki üzletág a legpatinásabb banki üzletágak közé tartozik, azonban privátbanki szolgáltatás Magyarországon 1994 előtt gyakorlatilag nem is létezett. A vagyonos ügyfelekkel való exkluzív törődést a bankok évekig nem tartották fontosnak, az ügyfélkapcsolat a banki alapszolgáltatások használatában merült ki. Az ezredfordulóhoz közeledve a szolgáltatások bővülése vagyonuk egyre diverzifikáltabb befektetésére ösztönözte a likvid tőkével rendelkezőket. Napjainkban az invesztálni vágyók idő és megfelelő hozzáértés hiányában nem tudnak kellőképpen törődni pénzügyeikkel, hiszen a rohamosan fejlődő pénzügyi termékskála miatt ez egyre orientáltabb szakértelmet igényel. A pénzügyi tanácsadó véleményére támaszkodni azonban biztonságos döntést, s egyben megalapozottságot jelent.

A változó banki környezetben a likvid vagyonnal rendelkező ügyfelek igényei megnövekedtek a diszkrécióra, a hagyományok megőrzésére, a testreszabott - egyre szélesebb körű - szolgáltatásokra és az exkluzív kiszolgálásra. Bár jelenleg minden jelentős kereskedelmi bank rendelkezik privátbanki üzletággal, a klasszikus, nyugati értelemben vett privátbanki szolgáltatások teljes körét, egyik hazai pénzügyi szolgáltató sem tudja kínálni az ügyfeleknek.

A BloChamps Capital Kft. által vallott üzleti szellemiség szerint, a személyes kapcsolat, a bizalmi partnerség képes az ügyfeleknek azt az érzést közvetíteni, amivel a "private banking" lényegisége definiálható. A Társaság már az együttműködés kezdetétől igyekszik megismerni a Megbízó üzleti filozófiáját, igényeit, az ügyfélkezelés során személyes konzultációk keretében méri fel az Ügyfél elvárásait, s független szakértőként, szakmai értékrend alapján választja ki a Megbízó prioritási szempontrendszerének megfelelő javaslatokat, legyen szó magánszemély vagy vállalati üzleti Partnerről.

A BloChamps Capital Kft. úgy gondolja, az üzleti Partnerek és a pénzügyi szakma iránti elkötelezettség, a szakmai alázat feljogosítja a Társaságot, hogy a Megbízók bizalmát személyes tanácsadóként hosszú távra megnyerje, s tegye természetes elvárássá a különbség jelentette kényelmet a pénzpiacon 10-15 éve dolgozó kvalifikált munkatárs személyre szabott, gondosan előkészített javaslata és egy napi 50-100 személyt kiszolgáló banki, ügyfélszolgálati alkalmazott rögtönzött pénzügyi tanácsadása - amely sok esetben sajnos csak a saját bankjának konstrukcióira irányul - között.

A Társaság alapítása óta az üzletpolitika szerves részévé vált a privátbanki szemlélethez idomuló partnerakvizíciós koncepció, az ügyfélkör bővülését elsősorban nem hirdetések útján, hanem az elégedett Megbízók ajánlása révén igyekezve elérni.

Főoldal | A Társaság bemutatása | Tanácsadói szolgáltatások | PR | Referenciák | Kapcsolat | Karrier | Pénzügyi Kisokos

Minden jog fenntartva. 2007. BloChamps Kft.
Honlapkészítés : Inteliart Media